News: No news is good news...

Login  |  Register

Author Topic: Forum Loading Problems  (Read 1509 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline GreaterGoodIreland

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 419
  • Country: ie
  • When in doubt, railguns.
  • Armies: Tau, Grey Knights
Forum Loading Problems
« on: May 11, 2014, 03:08:37 AM »
Half the time I want to access this forum, I can't load it at all. Occasionally it loads a white page with a box near the top where the banner/toolbox would be, but mostly it just says connection reset.

Is it the forum or my settings doing this?

Offline volatilegaz

  • Aspect Warrior
  • Full Member
  • ***
  • Posts: 545
  • Country: gb
  • I'm dead inside.
  • Armies: Eldar, Just starting Necrons
Re: Forum Loading Problems
« Reply #1 on: May 11, 2014, 03:38:46 AM »
I've had some problems over the last few days with 504 timed out messages, but all seems fine again, now.
The ability to quote is a serviceable substitute for wit.

Offline Irisado

  • A Light in The Grim-Darkness ~ Guns Don't Kill People, Copyright Stats Do | Farseer | Reporting Live! from the Crime Scene | Somewhat behind the times
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 11256
  • Country: gb
  • Soñando debajo del arco iris
  • Armies: Administrators must not play 40K
Re: Forum Loading Problems
« Reply #2 on: May 11, 2014, 05:42:57 AM »
It's the server.  It's old and occasionally decides to give up for a bit until Kindred kicks it.  On the whole, it has been behaving a lot better.  There were problems at the end of last week.
You haunt my in-box like an ex-girl friend could only dream of.

The Forum Rules - Please Read and Remember Them.

Soñando con una playa donde brilla el sol, un arco iris ilumina el cielo, y el mar espejea iridescentemente

 


Powered by EzPortal